hurdle
hurdle
hurdle
loading...
Herobanner_ny.png (2) Herobanner_630x630.png

The Kunde Competition

"The Kunde Competition forener studerende fra strategiske og kreative skoler – ligesom i det virkelige liv, hvor kompetencerne spiller sammen."

Jesper Kunde, CEO & founder, Kunde & Co


Hvad er The Kunde Competition?

I hold af både strateger og kreative skal I på 48 timer løse en aktuel case for en virksomhed.

Ligesom i den virkelige verden vinder det hold, der formår at kombinere den bedste strategi med de mest overbevisende kreative løsninger og dermed skabe potentialet for den stærkeste markedsposition.

 

W3c
KundeCompetition.jpg

The Kunde Competition 2024

Fredag d. 8. - 10. marts, åbner dørene igen hos Kunde & Co til The Kunde Competition. 

I hold af både strateger og kreative dystes der om, på 48 timer at løse en aktuel case, hvor kombinationen af strategi og kreativitet skaber potentialet for en stærk markedsposition.

Tilmeld dig her
W3c
tidligere-aars-case-virksomheder-updated_2023_300x300px.jpg tidligere-aars-case-virksomheder-updated_2023.jpg (1)

Hvorfor skal du deltage?

The Kunde Competition er en unik mulighed for at teste dine kompetencer med en aktuel udfordring for en virksomhed, der skal løses gennem både strategi og kreativitet. Som deltager kan du afprøve bureaubranchen i realistiske rammer, møde mange andre dygtige og ambitiøse studerende samt blive udfordret af nogle af Kunde & Co’s bedste konsulenter og kreative.

W3c
IMG_2178.jpg (1)
IMG_2830.jpg (1)

Rollerne

Vi har delt kompetencerne op i to overordnede kategorier: strateg og kreativ.

Betyder det så, at man enten er kreativ eller strategisk? Ikke nødvendigvis. Hvis vi ser på det som jobfunktioner, så vil du måske kunne se dig selv i den ene eller den anden rolle. Dog har dygtige kreative en strategisk forståelse, og omvendt forstår dygtige strateger at sætte sig ind i den kreative udvikling. På samme måde er processen i weekenden ikke skarpt opdelt. I skaber den bedste løsning, når I alle byder ind hele vejen igennem.

W3c

Strategisk studerende

Som strateg uddanner du dig inden for marketing, kommunikation og/eller erhvervsøkonomi.

Du interesserer dig for at bruge analyse, indsigt og strategi til at styrke virksomheders branding og markedsføring. Du har en forståelse for kreativ kommunikation og formår at omsætte tal, trends og viden til strategiske anbefalinger, der skaber solide markedspositioner.

W3c

Kreativ studerende

Som kreativ uddanner du dig typisk inden for konceptudvikling, grafisk design, tekstforfatning eller film- og medier.

Du har et kreativt mindset, og dit hoved er fyldt med gode ideer, som bare venter på at få lov til at blive til virkelighed. Du formår at forstå strategi og overføre den til et veludført koncept eller kampagne med gennemslagskraft, som kan eksekveres og skabe resultater for kunderne.

W3c
IMG_2399.jpg (1)
IMG_2276.jpg (1)

Hvordan foregår konkurrencen?

Konkurrencen går i gang fredag eftermiddag hos Kunde & Co i København. Henover weekenden står den på intensivt strategisk og kreativt arbejde med casen, som præsenteres af kunden. Søndag eftermiddag er der finale, hvor vindergruppen kåres af juryen og får overrakt præmier.

Juryen består af Kunde & Co’s mest erfarne konsulenter og kreative samt udvalgte personer fra casevirksomheden. Løsningerne vurderes på baggrund af følgende vægtning: 25% analyse, 30% strategisk løsning, 30% kreativ løsning og 15% præsentationsteknik.

 

W3c

Vi stiller bureauet til rådighed

Hvert hold får sit eget lokale på bureauet, og nogle af Kunde og Co’s egne konsulenter og kreative står til rådighed for sparring igennem hele weekenden.

Derudover sørger vi for spise og drikke samt betaler transporten for dem, der bor uden for Københavnsområdet.

W3c
Group 6.png

The Kunde Competition 2024

Fredag d. 8. - 10. marts, åbner dørene igen hos Kunde & Co til The Kunde Competition. 

I hold af både strateger og kreative dystes der om, på 48 timer at løse en aktuel case, hvor kombinationen af strategi og kreativitet skaber potentialet for en stærk markedsposition.

Tilmeld dig her
W3c
IMG_2764.jpg (1)
IMG_2778.jpg (1)

To find out more about what Kunde & Co can do for you and your company, please contact us


Contact us
W3c

Join 3,000 of your peers 

Get a dose of articles and cases on strategic marketing

W3c

Thanks for being a part of our network


W3c