hurdle
hurdle
hurdle
loading...
web_desktop_1294x600_04-2.png web_mobile_630x630_04-2.png

The Kunde Competition

"The Kunde Competition bringer studerende fra handelsskolerne og kreative skoler sammen. I det virkelige liv skal kompetencerne smelte sammen – specielt på bureau."

Jesper Kunde, CEO & founder, Kunde & Co


The Kunde Competition

Deadline er kort, casen aktuel, og du vil arbejde i teams bestående af både strategiske og kreative studerende med sparring og feedback fra nogle af branchens skarpeste hoveder.

Læs mere om The Kunde Competition herunder eller på vores Facebook-side.

W3c
kunde-competition-2020.png
Group 6.png thumb_yt_desktop.png

Her skabes nytænkende marketingløsninger baseret på strategi og kreativitet

I hold bestående af både strateger og kreative skal I på 48 timer løse en aktuel case for en virksomhed. Ligesom i den virkelige verden vinder det hold, der formår at kombinere den bedste strategi med de mest overbevisende kreative løsninger og dermed skabe potentialet for den stærkeste markedsposition.

W3c
logoer-mobil-updated.png tidligere-aars-case-virksomheder-updated.png

Hvorfor skal du deltage?

Kunde & Co er en af Nordens førende marketing- og brandingbureauer. En position som kun er mulig på grund af alle vores dygtige og ambitiøse medarbejdere. Derfor samler Kunde & Co på ambitiøse talenter, og vi bruger The Kunde Competition til at spotte kommende medarbejdere. Flere af vores medarbejdere har vi spottet gennem The Kunde Competition – selv nogle af vores partnere begyndte deres karriere i The Kunde Competition. 

Derudover giver konkurrencen dig mulighed for at prøve kræfter med en aktuel marketingudfordring i realistiske rammer og afprøve, hvordan det er at arbejde på Kunde & Co. Du får et indblik i bureaubranchen og en mulighed for at samarbejde med andre dygtige og ambitiøse studerende samt blive udfordret af nogle af Kunde & Co’s medarbejdere.

Læs mere om en karriere på Kunde & Co her.

W3c
JK_kunde_comp_2022.jpg (1)

Praktisk information

Konkurrencen går i gang fredag eftermiddag på Kunde & Co i København.

Henover weekenden står den på intensivt strategisk og kreativt arbejde med casen. Kunde & Co stiller et lokale til rådighed til hver gruppe samt sørger for spise og drikke. Derudover vil nogle af Kunde & Co’s bedste konsulenter og kreative være til rådighed for sparring igennem hele weekenden.

Hvis du ikke bor i Københavnsområdet, betaler vi naturligvis transporten frem og tilbage, så du kan være med i weekenden.

Søndag eftermiddag er der finale, og vindergruppen kåres og får overrakt præmier.

W3c
Group 6.png

Reglerne

Tilmelding

Kunde & Co udvælger 40 deltagere til The Kunde Competition på baggrund af motiveret ansøgning samt CV og karakterer eller kreativ portofolio.

Vi deler de 40 deltagere op i otte hold bestående af både strategiske og kreative studerende. I kan også tilmelde jer som et team (2 personer), så sikrer vi, at I kommer på samme hold.


Finalen

Den bedste løsning af casen bliver kåret om søndagen af en jury bestående af ledelsen i Kunde & Co og udvalgte personer fra casevirksomheden. Juryen vil vurdere løsningerne på baggrund af følgende vægtning: 25% analyse, 30% strategisk løsning, 30% kreativ løsning og 15% præsentationsteknik.

W3c
IMG_0780.jpg
IMG_1101.jpg

Rollerne

Vi har delt kompetencerne op i to overordnede kategorier: strateg og kreativ.

Betyder det så, at man enten er kreativ eller strategisk? Ikke nødvendigvis. Hvis vi ser på det som jobfunktioner, så vil du måske kunne se dig selv i den ene eller den anden rolle. Dog har dygtige kreative en strategisk forståelse, og omvendt forstår dygtige strateger at sætte sig ind i den kreative udvikling. På samme måde er processen i weekenden ikke skarpt opdelt. I skaber værdi, når I alle byder ind hele vejen igennem.

W3c
IMG_1666.jpg

Strateg

Du er i udgangspunktet en strateg, hvis du har en uddannelse inden for fagområderne marketing, kommunikation og/eller erhvervsøkonomi.

Som strateg interesserer du dig for analyse, indsigt og strategi inden for branding og markedsføring. Med andre ord interesserer du dig for at analysere markedsundersøgelser og omsætte tal, analyser og trends til indsigter og kommunikationsstrategiske anbefalinger.

W3c

Kreativ

Som kreativ profil har du typisk en uddannelse inden for enten konceptudvikling, grafisk design, tekstforfatning og/eller film- og medier.

Du har et kreativt mindset, og dit hoved er fyldt med gode ideer, som bare venter på at få lov til at blive til virkelighed i løsninger, der skaber resultater for kunderne. Du har et praktisk håndelag og formår at forstå strategi og overføre den til et veludført koncept eller kampagne med gennemslagskraft, som kan præsenteres og sælges ind til en kunde.

W3c

To find out more about what Kunde & Co can do for you and your company, please contact us


Contact us
W3c

Join 3,000 of your peers 

Get a dose of articles and cases on strategic marketing

W3c

Thanks for being a part of our network


W3c